Over Mijzelf

Ik groeide op in Eindhoven (Woensel) en heb een veilige jeugd gehad, omringd door familie en warmte. Het yogazaadje kwam van mijn tante, die yogadocent is. Yoga trok vanaf dat moment mijn aandacht, maar ik deed er nog niets concreets mee. Ik studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) en ging werken in de zakelijke wereld. In 2005 ging ik op vakantie naar Suriname, daar volgde ik elke week yogales. Ik besloot in Nederland yoga verder op te pakken en dat heb ik ook gedaan. Ik heb 10 jaar hathalessen gevolgd.

In 2013 maakte ik kennis met Transcendente Meditatie (TM). Ik werd ingewijd door Narada Kush in TM. In 2014 ben ik uit de financiƫle dienstverlening gestapt. Het voelde als een gevecht met mezelf. Dat wilde ik niet meer. Ik zocht meer puurheid. Dat bieden yoga en meditatie mij. In 2015 vertelde een vriendin van mij dat ze een yogaopleiding zou gaan doen in India. Samen met haar heb ik de yogaopleiding gevolgd.

Ik wilde meteen lesgeven. Sanjivani is vanaf dat moment ontstaan. Yoga heeft mij gesterkt in het volgen van mijn dromen. Het is een geschenk om les te geven en ik houd van de groepsenergie in een les. Het mooie aan yoga is, dat iedereen gelijk is. Iedereen heeft yoga nodig voor zijn eigen proces. Velen hervinden hun kracht.

Ik hoop dat ik heel lang yoga mag geven met hart en ziel.

Namaste Randjana

Opleidingen:

2019: 200 uur Hatha Yoga & body alignement with props in Rishikesh, India

2018: Consultant Vedische astrologie

2016: 200 uur Vinyasayoga in Rishikesh, India